Изтриване на свързани данни от социални мрежи

Можеш по всяко време да прекъснеш връзката със свързаните платформи в таблото в Creator Business › Connections и едновременно с това да изтриеш всички импортирани данни. Ако изтриването е поискано чрез Instagram, тук можеш да провериш статуса с кода си за потвърждение.

Въпроси? support@jetlinkt.com · Поверителност · Общи условия