JetLinktTM
Обратно към помощта Creator Business

Как да прекъсна връзката със свързана платформа?

Можеш да прекъснеш всяка връзка по всяко време. След това JetLinkt не чете нищо повече от тази платформа.

На уебсайта

  1. Отвори Creator Business → Connections.
  2. При платформата кликни Прекъсни връзката.
  3. Избери дали искаш Запази месечната история и потвърди.

В приложението

  1. Отвори Connections в раздела Creator Business.
  2. Докосни Прекъсни връзката и потвърди.

Добре е да знаеш

  • Данните за достъп се изтриват и, където платформата позволява, се отнемат.
  • Числата изчезват от Business Profile и Media Kit. Без история всички данни от тази платформа се изтриват.

Подходящи статии