Как да променя или премахна достъпа на човек?
Правата променяш по всяко време и можеш да премахнеш всеки достъп.
На уебсайта
- Отвори Екип и достъп.
- В Кой има достъп промени правата на човека или кликни Премахни достъпа.
- Отворените покани оттегляш с Оттегли.
В приложението
- Докосни Още → Екип и достъп.
- Промени правата или премахни човека и потвърди с Премахни.