JetLinktTM
Zpět do nápovědy

Jak smažu svůj účet?

Svůj účet můžeš smazat sám. Nedá se to vrátit zpět.

Na webu

  1. Nejdřív zruš běžící předplatné v Předplatné a faktury.
  2. Otevři Nastavení a klikni na Smazat účet.
  3. Potvrď dotaz.

V aplikaci

  1. Klepni na Více → Nastavení → Smazat účet.
  2. Klepni na Pokračovat, zadej své uživatelské jméno a klepni na Trvale smazat.

Dobré vědět

  • Předplatné z App Store nebo Google Play navíc zruš přímo tam.
  • Pokud máš obchod s propojením na Stripe nebo objednávky, napiš nám na support@jetlinkt.com.

Související články