JetLinktTM
Zpět do nápovědy Tým a přístup

Jak změním nebo odeberu přístup nějaké osobě?

Oprávnění změníš kdykoli a každý přístup můžeš zase odebrat.

Na webu

  1. Otevři Tým a přístup.
  2. V části Kdo má přístup změň oprávnění osoby nebo klikni na Odebrat přístup.
  3. Otevřené pozvánky stáhneš přes Zrušit.

V aplikaci

  1. Klepni na Více → Tým a přístup.
  2. Změň oprávnění nebo osobu odeber a potvrď přes Odebrat.

Související články