Sletning af forbundne sociale data

Du kan til enhver tid afbryde forbundne platforme i dashboardet under Creator Business › Connections og samtidig slette alle importerede data. Hvis du har anmodet om sletning via Instagram, kan du se status her med din bekræftelseskode.

Spørgsmål? support@jetlinkt.com · Privatliv · Vilkår