Hvordan ændrer eller fjerner jeg en persons adgang?
Rettigheder kan du ændre når som helst, og du kan fjerne enhver adgang igen.
På websitet
- Åbn Team & adgang.
- Ændr personens rettigheder under Hvem har adgang, eller klik på Fjern adgang.
- Åbne invitationer trækker du tilbage med Træk tilbage.
I appen
- Tryk på Mere → Team & adgang.
- Ændr rettighederne, eller fjern personen, og bekræft med Fjern.