Διαγραφή συνδεδεμένων δεδομένων social media

Μπορείς να αποσυνδέσεις συνδεδεμένες πλατφόρμες ανά πάσα στιγμή στον πίνακα ελέγχου, στην ενότητα Creator Business › Connections, διαγράφοντας ταυτόχρονα όλα τα εισαγόμενα δεδομένα. Αν ζητήθηκε διαγραφή μέσω Instagram, μπορείς να δεις εδώ την κατάστασή της με τον κωδικό επιβεβαίωσής σου.

Ερωτήσεις; support@jetlinkt.com · Απόρρητο · Όροι