JetLinktTM
Πίσω στη βοήθεια

Πώς διαγράφω τον λογαριασμό μου;

Μπορείς να διαγράψεις μόνος σου τον λογαριασμό σου. Αυτό δεν μπορεί να αναιρεθεί.

Στον ιστότοπο

  1. Πρώτα ακύρωσε μια ενεργή συνδρομή στο Συνδρομή & τιμολόγια.
  2. Άνοιξε το Ρυθμίσεις και κάνε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού.
  3. Επιβεβαίωσε την ερώτηση.

Στην εφαρμογή

  1. Πάτησε Περισσότερα → Ρυθμίσεις → Διαγραφή λογαριασμού.
  2. Πάτησε Συνέχεια, γράψε το όνομα χρήστη σου και πάτησε Οριστική διαγραφή.

Καλό να ξέρεις

  • Μια συνδρομή από το App Store ή το Google Play την ακυρώνεις επιπλέον εκεί.
  • Αν έχεις κατάστημα με σύνδεση Stripe ή παραγγελίες, γράψε μας στο support@jetlinkt.com.

Σχετικά άρθρα