Πώς αποσυνδέω μια συνδεδεμένη πλατφόρμα;
Μπορείς να αποσυνδέσεις οποιαδήποτε σύνδεση οποιαδήποτε στιγμή. Μετά το JetLinkt δεν διαβάζει πια τίποτα από αυτή την πλατφόρμα.
Στον ιστότοπο
- Άνοιξε Creator Business → Connections.
- Στην πλατφόρμα κάνε κλικ στο Αποσύνδεση.
- Επίλεξε αν θέλεις Διατήρηση μηνιαίου ιστορικού και επιβεβαίωσε.
Στην εφαρμογή
- Άνοιξε το Connections στην ενότητα Creator Business.
- Πάτησε Αποσύνδεση και επιβεβαίωσε.
Καλό να ξέρεις
- Τα στοιχεία πρόσβασης διαγράφονται και, όπου το επιτρέπει η πλατφόρμα, ανακαλούνται.
- Τα νούμερα εξαφανίζονται από το Business Profile και το Media Kit. Χωρίς ιστορικό διαγράφονται όλα τα δεδομένα αυτής της πλατφόρμας.