Πώς αλλάζω ή αφαιρώ την πρόσβαση ενός ατόμου;
Τα δικαιώματα τα αλλάζεις οποιαδήποτε στιγμή και μπορείς να αφαιρέσεις ξανά κάθε πρόσβαση.
Στον ιστότοπο
- Άνοιξε το Ομάδα & πρόσβαση.
- Στο Ποιος έχει πρόσβαση άλλαξε τα δικαιώματα του ατόμου ή κάνε κλικ στο Αφαίρεση πρόσβασης.
- Τις ανοιχτές προσκλήσεις τις αποσύρεις με το Ανάκληση.
Στην εφαρμογή
- Πάτησε Περισσότερα → Ομάδα & πρόσβαση.
- Άλλαξε τα δικαιώματα ή αφαίρεσε το άτομο και επιβεβαίωσε με Αφαίρεση.