JetLinktTM
Takaisin ohjeisiin Creator Business

Miten katkaisen yhdistetyn alustan yhteyden?

Voit katkaista minkä tahansa yhteyden milloin tahansa. Sen jälkeen JetLinkt ei enää lue mitään tältä alustalta.

Verkkosivustolla

  1. Avaa Creator Business → Connections.
  2. Napsauta alustan kohdalla Katkaise yhteys.
  3. Valitse, haluatko valinnan Säilytä kuukausihistoria, ja vahvista.

Sovelluksessa

  1. Avaa Connections Creator Business -alueella.
  2. Napauta Katkaise yhteys ja vahvista.

Hyvä tietää

  • Kirjautumistiedot poistetaan ja, jos alusta sen sallii, peruutetaan.
  • Luvut katoavat Business Profilesta ja Media Kitistä. Ilman historiaa kaikki tämän alustan tiedot poistetaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit