Brisanje povezanih podataka s društvenih mreža

Povezane platforme možeš u bilo kojem trenutku odspojiti na nadzornoj ploči pod Creator Business › Connections i pritom izbrisati sve uvezene podatke. Ako je brisanje zatraženo putem Instagrama, ovdje možeš provjeriti njegov status pomoću koda potvrde.

Pitanja? support@jetlinkt.com · Privatnost · Uvjeti