Kako mijenjam ili uklanjam pristup neke osobe?
Prava mijenjaš bilo kada i svaki pristup možeš ponovno ukloniti.
Na web-stranici
- Otvori Tim i pristup.
- Pod Tko ima pristup promijeni prava osobe ili klikni Ukloni pristup.
- Otvorene pozivnice povlačiš s Povuci.
U aplikaciji
- Dodirni Više → Tim i pristup.
- Promijeni prava ili ukloni osobu i potvrdi s Ukloni.