Kapcsolt közösségimédia-adatok törlése
A kapcsolt platformokat bármikor leválaszthatod az irányítópulton a Creator Business › Connections menüpontban, és közben az összes importált adatot is törölheted. Ha az Instagramon keresztül kértél törlést, itt a megerősítő kódoddal megnézheted az állapotát.
Kérdésed van? support@jetlinkt.com · Adatvédelem · ÁSZF