Hogyan láthatom, mely creatorökkel dolgoztunk már együtt?
A Creatorök keresése részben minden creatornál látod, hogy épp együtt dolgoztok-e, vagy dolgoztatok-e már együtt. Így senkit sem keresel meg véletlenül kétszer.
A weboldalon
- Jelentkezz be a céges fiókoddal, és nyisd meg a Creatorök keresése részt.
- Egy creator alatt Együttműködés folyamatban áll, amíg egy elfogadott deal még tart.
- Ha egy deal befejeződött, Már dolgoztunk együtt áll ott.
- A Bármilyen együttműködés szűrőben válaszd az Együttműködés folyamatban, Már dolgoztunk együtt vagy Még nem dolgoztunk együtt lehetőséget.
Az appban
- Jelentkezz be a céges fiókoddal, és koppints lent a Creatorök keresése elemre.
- Minden creator alatt látod: Együttműködés folyamatban vagy Már dolgoztunk együtt.
- Koppints a Bármilyen együttműködés szűrőre, és válaszd ki, mely creatoröket szeretnéd látni.
Jó tudni
- Csak a saját céged dealjei számítanak. A nyitott, elutasított vagy archivált megkeresések nem számítanak.
- Ez a jelzés minden céges fiókban elérhető.