JetLinktTM
Vissza a súgóhoz

Hogyan törlöm a fiókomat?

A fiókodat magad is törölheted. Ez nem vonható vissza.

A weboldalon

  1. Először mondd le a futó előfizetést az Előfizetés és számlák alatt.
  2. Nyisd meg a Beállítások menüpontot, és kattints a Fiók törlése gombra.
  3. Erősítsd meg a kérdést.

Az appban

  1. Koppints ide: Több → Beállítások → Fiók törlése.
  2. Koppints a Tovább gombra, add meg a felhasználónevedet, és koppints a Végleges törlés gombra.

Jó tudni

  • Az App Store-ból vagy a Google Playről származó előfizetést ezen felül ott mondd le.
  • Ha van Stripe-kapcsolattal rendelkező boltod vagy vannak rendeléseid, írj nekünk a support@jetlinkt.com címre.

Kapcsolódó cikkek