Hogyan módosítom vagy távolítom el valaki hozzáférését?
A jogosultságokat bármikor módosíthatod, és bármelyik hozzáférést újra eltávolíthatod.
A weboldalon
- Nyisd meg a Csapat és hozzáférés menüpontot.
- A Kinek van hozzáférése alatt módosítsd a személy jogosultságait, vagy kattints a Hozzáférés eltávolítása gombra.
- A függő meghívókat a Visszavonás gombbal vonod vissza.
Az appban
- Koppints ide: Több → Csapat és hozzáférés.
- Módosítsd a jogosultságokat, vagy távolítsd el a személyt, és erősítsd meg az Eltávolítás gombbal.