Prijungtų socialinių tinklų duomenų ištrynimas

Prijungtas platformas gali bet kada atjungti valdymo skydelyje, skiltyje Creator Business › Prijungimai, ir kartu ištrinti visus importuotus duomenis. Jei ištrynimo paprašei per Instagram, čia pagal patvirtinimo kodą gali patikrinti jo būseną.

Klausimų? support@jetlinkt.com · Privatumas · Sąlygos