Hoe wijzig of verwijder ik iemands toegang?
Rechten wijzig je altijd, en je kunt elke toegang weer intrekken.
Op de website
- Open Team & toegang.
- Wijzig onder Wie heeft toegang de rechten van de persoon of klik op Toegang intrekken.
- Openstaande uitnodigingen trek je in met Intrekken.
In de app
- Tik op Meer → Team & toegang.
- Wijzig de rechten of verwijder de persoon en bevestig met Verwijderen.