Sletting av tilkoblede sosiale data
Du kan når som helst koble fra tilkoblede plattformer i dashbordet under Creator Business › Connections og samtidig slette alle importerte data. Hvis du har bedt om sletting via Instagram, kan du se statusen her med bekreftelseskoden din.
Spørsmål? support@jetlinkt.com · Personvern · Vilkår