Hvordan skjuler jeg butikken min?
Du kan skjule butikken på siden din uten å slette produkter.
På nettsiden
- Åpne Butikk og inntekter → Oversikt.
- Klikk på Skjul butikk under Butikk på siden din.
- Med Publiser butikk viser du den igjen.
I appen
- Trykk på Mer → Butikk og inntekter.
- Trykk på Skjul butikk eller Publiser butikk.
Greit å vite
- Et produkt med salg arkiveres når du sletter det. Kjøpere beholder tilgangen sin.