Hvordan endrer eller fjerner jeg tilgangen til en person?
Rettigheter endrer du når som helst, og du kan fjerne all tilgang igjen.
På nettsiden
- Åpne Team og tilgang.
- Endre personens rettigheter under Hvem har tilgang, eller klikk på Fjern tilgang.
- Åpne invitasjoner trekker du tilbake med Trekk tilbake.
I appen
- Trykk på Mer → Team og tilgang.
- Endre rettighetene eller fjern personen, og bekreft med Fjern.