Usuwanie danych z połączonych serwisów społecznościowych

Połączone platformy możesz w każdej chwili odłączyć w panelu w sekcji Creator Business › Connections i jednocześnie usunąć wszystkie zaimportowane dane. Jeśli usunięcie zostało zlecone przez Instagram, tutaj sprawdzisz jego status za pomocą kodu potwierdzenia.

Pytania? support@jetlinkt.com · Prywatność · Regulamin