JetLinktTM
Wróć do pomocy Zespół i dostęp

Jak zmienić lub odebrać dostęp danej osobie?

Uprawnienia zmieniasz w każdej chwili i możesz odebrać każdy dostęp.

Na stronie internetowej

  1. Otwórz Zespół i dostęp.
  2. W sekcji Kto ma dostęp zmień uprawnienia osoby lub kliknij Odbierz dostęp.
  3. Otwarte zaproszenia wycofujesz przyciskiem Wycofaj.

W aplikacji

  1. Stuknij Więcej → Zespół i dostęp.
  2. Zmień uprawnienia lub usuń osobę i potwierdź przyciskiem Usuń.

Powiązane artykuły