Ștergerea datelor sociale conectate
Poți deconecta oricând platformele conectate din dashboard, la Creator Business › Connections, ștergând în același timp toate datele importate. Dacă ai cerut ștergerea prin Instagram, poți verifica aici stadiul ei cu codul de confirmare.
Întrebări? support@jetlinkt.com · Confidențialitate · Termeni