Cum îmi șterg contul?
Îți poți șterge singur contul. Acest lucru nu poate fi anulat.
Pe site
- Mai întâi anulează un abonament activ la Abonament și facturi.
- Deschide Setări și dă clic pe Șterge contul.
- Confirmă întrebarea.
În aplicație
- Atinge Mai mult → Setări → Șterge contul.
- Atinge Continuă, introdu numele de utilizator și atinge Șterge definitiv.
Bine de știut
- Un abonament din App Store sau de pe Google Play îl anulezi în plus acolo.
- Dacă ai un magazin cu conexiune Stripe sau comenzi, scrie-ne la support@jetlinkt.com.