JetLinktTM
Înapoi la ajutor Creator Business

Cum deconectez o platformă conectată?

Poți deconecta oricând orice conexiune. După aceea, JetLinkt nu mai citește nimic de pe acea platformă.

Pe site

  1. Deschide Creator Business → Connections.
  2. Dă clic la platformă pe Deconectează.
  3. Alege dacă activezi Păstrează istoricul lunar și confirmă.

În aplicație

  1. Deschide Connections în zona Creator Business.
  2. Atinge Deconectează și confirmă.

Bine de știut

  • Datele de acces sunt șterse și, acolo unde platforma permite, revocate.
  • Cifrele dispar din Business Profile și Media Kit. Fără istoric, toate datele acestei platforme sunt șterse.

Articole potrivite