Cum mă deconectez?
Te poți deconecta oricând pe site și în aplicație.
Pe site
- Deschide Setări din meniul din stânga și dă clic pe Deconectează-te.
În aplicație
- Atinge Mai mult jos, apoi chiar jos Deconectează-te și confirmă.
Te poți deconecta oricând pe site și în aplicație.