JetLinktTM
Înapoi la ajutor Echipă și acces

Cum schimb sau elimin accesul unei persoane?

Drepturile le schimbi oricând și poți elimina din nou orice acces.

Pe site

  1. Deschide Echipă și acces.
  2. Schimbă la Cine are acces drepturile persoanei sau dă clic pe Elimină accesul.
  3. Invitațiile deschise le retragi cu Retrage.

În aplicație

  1. Atinge Mai mult → Echipă și acces.
  2. Schimbă drepturile sau elimină persoana și confirmă cu Elimină.

Articole potrivite