Vymazanie údajov z prepojených sociálnych sietí

Prepojené platformy môžeš kedykoľvek odpojiť na nástenke v sekcii Creator Business › Connections a zároveň vymazať všetky importované údaje. Ak bolo vymazanie vyžiadané cez Instagram, tu zistíš jeho stav pomocou potvrdzovacieho kódu.

Otázky? support@jetlinkt.com · Ochrana súkromia · Obchodné podmienky