Izbris povezanih podatkov z družbenih omrežij

Povezane platforme lahko kadar koli odklopiš na nadzorni plošči pod Creator Business › Connections in pri tem izbrišeš vse uvožene podatke. Če je bil izbris zahtevan prek Instagrama, lahko tukaj s potrditveno kodo preveriš njegovo stanje.

Vprašanja? support@jetlinkt.com · Zasebnost · Pogoji