Kako spremenim ali odstranim dostop osebe?
Pravice spremeniš kadar koli in vsak dostop lahko znova odstraniš.
Na spletni strani
- Odpri Ekipa in dostop.
- Pod Kdo ima dostop spremeni pravice osebe ali klikni Odstrani dostop.
- Odprta povabila umakneš s Prekliči.
V aplikaciji
- Tapni Več → Ekipa in dostop.
- Spremeni pravice ali odstrani osebo in potrdi z Odstrani.