Hur ändrar eller tar jag bort en persons åtkomst?
Behörigheter ändrar du när som helst, och du kan ta bort all åtkomst igen.
På webbplatsen
- Öppna Team och åtkomst.
- Ändra personens behörigheter under Vem har åtkomst eller klicka på Ta bort åtkomst.
- Öppna inbjudningar drar du tillbaka med Dra tillbaka.
I appen
- Tryck på Mer → Team och åtkomst.
- Ändra behörigheterna eller ta bort personen och bekräfta med Ta bort.